Tagliatelle pasta med serranoskinke og rucolapesto

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Tagliatelle pasta med serranoskinke og rucolapesto

Tilberedningstid 15 mins Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kog tagliatelle pastaen efter anvisningerne.

  2. Kom halvdelen af mandlerne, rucola, olie og hvidløg i en foodprocessor, minihakker eller lign og blend til en lækker pesto, og smag den til med salt.

  3. Skær cherry tomaterne i halve og grovhak 1/2 dl mandler

  4. Steg tomater og mandler på en pande i 1 tsk olie til de begynder at få lidt farve.

  5. Hæld vandet fra pastaen og vend dem i 4 spsk rucola pesto (mere eller mindre afhængig af hvad du er til)

  6. Kom tomat og mandler i pasta-pestoblandingen og riv stykker af serranoskinke heri.

Bemærkning

Nydes med parmesan på og et lækkert brød som tilbehør

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *