Syltede agurker

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 10 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Agurken skæres i tynde skiver (du kan med fordel benytte et mandolinjern).

  2. Bring en gryde med sukker, eddike, vand, peberkorn og laurbærblade i kog, og lad det koge indtil sukkeret er opløst.

  3. Imens lagen koger op skoldes et sylteglas evt. med atamon (for at forlænge holdbarheden).

  4. Tilføj agurkeskiverne i det skoldede glas samt evt. syltekrydderierne. Hæld herefter syltelagen over agurkeskiverne og stil glasset på køl i minimum et par timer.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *