Risotto med hokkaidogræskar

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Risotto med hokkaidogræskar

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 45 mins Tid i alt 45 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Efterår

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader, varmluft.

  2. Halver og udhul græskarret og skær det tern.

  3. Bag græskarternene i 15 minutter i ovnen.

  4. Imens koges en liter vand med grønsagsbouillon terningerne i.

  5. Skær champignon og gulerødder ud i mindre stykker.

  6. Rist kort risene i gryden med løg og hvidløg.

  7. Herefter tilsætter du lidt efter lidt “boullionvandet” til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig.

  8. Når du har tilføjet 1/4 den af vandet, tilføjes hakkede champignon og gulerødder.

  9. Forsæt med at komme vand heri, til risene klister og ikke knaser.

  10. Kom nu de bagte græskartern i retten og rør godt rundt.

  11. Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en lille håndfuld parmesan til sidst, for at at gøre retten lidt mere cremet og lækker.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *