Pasta i hvidvinssovs med gulerødder, knoldselleri og fennikel

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
4 baseret på 1 stemme

Pasta i hvidvinssovs med gulerødder, knoldselleri og fennikel

Tilberedningstid 40 mins Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær løg i små tern og hak hvidløg fint.

  2. Skær knoldselleri, gulerødder og fennikel i tynde strimler. Brug gerne et mandolinjern.

  3. Skær kyllingen i tern.

  4. Steg kyllingen på en pande med olie.

  5. Tilføj løg, hvidløg, gulerødder, knoldselleri og fennikel til panden og svits dem.

  6. Tilføj herefter hvidvinen og reducer væsken til halvdelen.

  7. Kog imens pastaen efter anvisning på pakken.

  8. Tilsæt fløde til sovsen og smag til med salt og peber.

  9. Rør pastaen i sovsen og server retten med revet parmesan over.

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *