Påskekage med citron
Ingredienser
Glasur
Udstyr
Fremgangsmåde
-
Forvarm ovnen på 170 gr. varmluft.
-
Rør det bløde smør og rørsukker sammen i en skål, til du får en jævn masse.
Hvis smøret er koldt, kan det lunes i microbølgeovnen, men pas på, at det ikke smelter. -
Riv skallen fra citronen i massen. I anden skål presses saften fra citronerne. Fjern kernerne og tilføj citronsaften til massen.
-
Rør æggene i og mælk i.
-
Bland hvedemel, bagepulver og vaniljessukker i en anden skål, og rør det derefter i massen.
-
Læg et par stykker bagepapir i bunden af springformen, så det springformen låser bagerpapiret fast. Smør en springformen med smør.
-
Bag citron månen ved 170 gr. varmluft i ca. 50 minutter, men hold øje med kagen efter 40 minutter.
-
Lad kagen køle af, før du fjerner springformen og pynter den med glasur.
-
Bland flormelis, æggehvider og gulfarve til en tyk glasur, og fordel glasuren på kagen. Hak påskeæggene og pynt kagen.
dAMGrHkqlBhxbRf
vpRfqBnTgkjUwmF
SOGsdpBLnM
DzAwsXYGdcoSnfh
dAMGrHkqlBhxbRf
vpRfqBnTgkjUwmF
SOGsdpBLnM
DzAwsXYGdcoSnfh