Italienske kødboller

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 1 hr Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Kødboller

Sauce

Fremgangsmåde

Sauce

  1. Start med at hakke løg, og svits i olivenolie i en gryde.

  2. Hak herefter hvidløg og basilikum fint.

  3. Blend de flåede tomat og tilføj det til gryden sammen med okseboullion, rødvin, tomatpuré, hvidløg og basilikum.

  4. Saucen bringes langsomt i kog, og når den når kogepunktet skal den simre i 10 minutter.

Kødboller

  1. Skær løg i små tern og hak hvidløg og persille fint.

  2. I en skål blandet hakket kød, brødkrummer, parmesan, løg, persille, pisket æg, hvidløg og mælk, og røres godt sammen.

  3. Farsen formes til kødboller og rulles i det krydret mel.

  4. Steg kødbollerne til de er gyldne og får en sprød skorpe.

  5. Kom kødbollerne i saucen, og lad dem simre med i minimum 10 minutter.

  6. Imens kødbollerne bliver færdige, koges pastaen efter anvisningen på pakken.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *