Hvid chokolademousse

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Hvid chokolademousse

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 10 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 10 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave en æggesnaps, ved at piske sukker og æggeblommer sammen.

  2. Smelt herefter chokoladen over svag varme i vandbad.

  3. Held chokoladen sammen med æggesnapsen.

  4. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen.

  5. Hæld den hvide chokolademousse i fire serveringsglas eller skåle, og stil chokolademoussen på køl i minimun 2 timer

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *