Hjemmelavet boysenbærsnitter
Ingredienser
Glasur
Fremgangsmåde
-
Bland flormelis, mel, salt og vaniljesukker i en skål.
-
Bland smør og æg i en anden skål.
-
Hæld "melblandingen" i skålen med smør og æg lidt ad gangen og ælt dejen.
-
Tilsæt lidt vand for at få en glat og sammenhængende dej.
-
Lad mørdejen hvile på køl i minimum 1 time.
-
Opdel den afkølede mørdej i 2 portioner og rul dem ud i 2 lige store rektangler.
Du kan med fordel bruge udstikkere eller skærer den ønsket form ud af dejen. -
Bag mørdejen i 12-14 min. ved 200 grader alm. ovn.
-
Lad dem køle af.
Her bliver den også mere stiv, så tvivl ikke hvis den ikke virker "helt færdigbagt" -
Skær den afkølede dej i snitter, hvis du ikke har udstukket formen tidligere. Smør den ene side med marmelade og placér toppen af snitten herpå.
-
Lav glasur ved at blande flormelis og lidt vand. Tilføj lidt vand ad gangen, og pas på ikke at lave den for tynd.
-
Pynt med glasur og krymmel.