Hjemmelavet Bounty

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Hjemmelavet Bounty

Annonce Tørsleffs

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 mins Hævetid 3 hrs Tid i alt 3 timer 20 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bland kokosmel og kondenseret sammen i en skål, og ælt til massen er sammenhængende.

  2. Form otte Bounty og stil dem herefter minimum 2 timer på køl.

  3. Efter de to timer, smeltes chokoladen og dine Bounty dyppes heri, lad dem dryppe lidt af, og læg dem på er tallerken med bagepapir eller mellemlægningspapir, og lad chokoladen størkne.

  4. Nyd dem, når chokoladen er størknet.

Bemærkning

Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.

Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.