Dulce de leche snegle
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Start med at smelte smøren.
-
Tilføj den smeltede smør i en røreskål og tilføj mælk. Opløs gæren heri.
-
Tilføj sukker, salt, æg, vaniljesuker og krydderier, og rør rundt.
-
Tilføj hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad dejen hæve lunt i én time.
-
Når dejen er færdig med at hæve, forvarmes ovnen til 180 gr. alm ovn.
-
Rul dejen ud i en stor rektangel og smør dulche de leche ud på dejen. Drys med flagesalt og rul dejen sammen til en roulade.
-
Skær rouladen ud i 12 stykker, og fordel på en bradepande/springfrom beklædt med bagepapir og bag sneglene i ca. 15 minutter.
-
Pynt evt. sneglene med glasur, chokolade og/eller nødder. Server gerne sneglene, mens de stadig er lune.