Dulce de leche snegle

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Dulce de leche snegle

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 mins Tilberedningstid 15 mins Hævetid 60 mins Tid i alt 1 time 35 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 10 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Start med at smelte smøren. 

  2. Tilføj den smeltede smør i en røreskål og tilføj mælk. Opløs gæren heri.

  3. Tilføj sukker, salt, æg, vaniljesuker og krydderier, og rør rundt.

  4. Tilføj hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad dejen hæve lunt i én time. 

  5. Når dejen er færdig med at hæve, forvarmes ovnen til 180 gr. alm ovn.

  6. Rul dejen ud i en stor rektangel og smør dulche de leche ud på dejen. Drys med flagesalt og rul dejen sammen til en roulade.

  7. Skær rouladen ud i 12 stykker, og fordel på en bradepande/springfrom beklædt med bagepapir og bag sneglene i ca. 15 minutter. 

  8. Pynt evt. sneglene med glasur, chokolade og/eller nødder. Server gerne sneglene, mens de stadig er lune. 

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *