Daimkage
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Forvarm ovnen på 180 gr alm. ovn.
-
I en stor røreskål sigtes mel, sukker, kakao, vaniljesukker og bagepulver
-
Tilsæt karamel fugde stykker, kærnemælk og æg, og rør massen godt sammen.
-
Smør bradepanden og fordel kagedejen heri. Bag kagen i ca. 30 minutter, men hold øje med den efter 25 minutter.
Tjek om kagen er færdig ved at prikke med en stegenål eller gaffel. Kagen er færdig, når der ikke hænger noget i nålen eller på gaflen. -
Tag kagen ud af ovnen og lade den køle af. Kagen skal være helt kold, før glasuren laves.
Topping
-
Daim hakkes i mindre stykker.
-
Smelt chokoladen i et vandbad ved at fylde en gryde lidt med vand og sæt en porcelænsskål på bunden med chokoladen i. Smelt chokoladen ved middel-lav varme.
-
Fordel chokoladen på kagen og drys her de knuste daimstykker ovenpå chokoladen.
Bemærkning
Server kagen med is og bær. Velbekomme!