Burger med friturestegt brie

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 40 mins Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Burgerdressing

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave dressingen. I en skål røres mayo, paprika, ketchup og sriracha. Skær cornichoner fint ud og tilføj til dressingen. Smag til med salt og peber.

  2. Skær løget ud i ringe og vask salaten.

  3. Start med at forme to bøffer á 100 g. og krydr med salt og peber.

  4. Halver brien, så du har to runde stykker.

  5. I tre dybe tallerkner fordeles hhv. æg, mel og rasp. Paner brierne ved at vende dem først i mel, derefter æg og til sidst rasp

  6. Varm olie op i en gryde til 150 gr. Hvis du ønsker at stege begge oste på samme tid, skal du tage en stor gryde.

  7. Når olien er varm, friture steges ostene til de er gyldne i 7-8 minutter.

  8. Imens varmes smør på en pande, og bøfferne steges 2 minutter på hver sin side.

  9. Varm burgerbollerne og saml herefter burgeren. Smør bollerne med dressing, herefter salat, bøf, ost og til sidst løg.

Bemærkning

Find vores opskrifter på

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *