Burger med friturestegt brie
Ingredienser
Burgerdressing
Fremgangsmåde
-
Start med at lave dressingen. I en skål røres mayo, paprika, ketchup og sriracha. Skær cornichoner fint ud og tilføj til dressingen. Smag til med salt og peber.
-
Skær løget ud i ringe og vask salaten.
-
Start med at forme to bøffer á 100 g. og krydr med salt og peber.
-
Halver brien, så du har to runde stykker.
-
I tre dybe tallerkner fordeles hhv. æg, mel og rasp. Paner brierne ved at vende dem først i mel, derefter æg og til sidst rasp
-
Varm olie op i en gryde til 150 gr. Hvis du ønsker at stege begge oste på samme tid, skal du tage en stor gryde.
-
Når olien er varm, friture steges ostene til de er gyldne i 7-8 minutter.
-
Imens varmes smør på en pande, og bøfferne steges 2 minutter på hver sin side.
-
Varm burgerbollerne og saml herefter burgeren. Smør bollerne med dressing, herefter salat, bøf, ost og til sidst løg.