P-tærter med skumfidus
Én portion svarer til ca. 25 stk.
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Hvis du bruger almindelige skumfiduser, skal du starte med at klippe skumfiduserne i mindre stykker. Bruger du mini skumfiduser, så brug dem som de er.
Det er nemmere at klippe i dem, hvis saksen er våd. -
Bland skumfiduserne i en skål med peanuts - skålen må gerne opvarmes lidt op, så chokoladen ikke størkner med det samme.
-
Smelt chokoladen - jeg gjorde det i et vandbad, men du kan også gøre det i en mikrobølgeovn.
Sådan smelter du chokolade i et vandbad:
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn:
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget. -
Bland chokoladen i skålen med skumfiduser og peanuts.
-
På et stykke bagepapir lægges små klatter af massen i den ønskede størrelse.
-
Når p-tærterne er størknet er de klar til servering, put dem evt. på køl for at speede processen op.