Flutes med surdej

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 30 mins Hævetid 14 hrs Tid i alt 14 timer 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Gæren røres ud i vandet.

  2. Tilsæt herefter surdejen og rør den ud i væsken.

  3. Rør salt og mel heri og ælt dejen grundigt.

  4. Lad dejen hæve tildækket på køl i 12-24 timer

  5. Form nu dejen til to lange tynde flutes og lad dem efterhæve tildækket i ca. 2 timer på en bageplade med bagepapir.

    de skal gerne blive ca. dobbelt størrelse.
  6. Forvarm ovnen til 230 grader alm. ovn.

  7. Rids streger i dine flutes.

    pas på med at lave dem for dybe
  8. Sæt bagepladen i midten af ovnen og bag brødet i ca. 20 min, og lad efterfølgende brødene afkøle på en rist.

    Tip: Sæt et glas koldt vand ind i ovnen sammen med brødet, så det får den lækre sprøde skorpe. 
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *