Grødkage – morgenmadskage

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
5 baseret på 1 stemme

Grødkage – morgenmadskage

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 25 mins Tid i alt 35 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Start med at forvarme ovnen på 200 gr. varmluft

  2. Hak mandlerne groft, hvis du ønsker stykker af mandler i din grødkage, ellers fortsæt til næste step

  3. Blend havregryn, æg, bananer, honning, olie, bagepulver, salt og eventuelt mandler til en fin masse. Vend hakkede mandler i dejen, hvis du ikke har blendet dem.

  4. Hak chokoladen groft.

  5. Fordel dejen i bunden af ramekinerne i en lille lag, ovenpå fordeles chokoladen. Gentag dette én gang.

  6. Bag grødkagerne i ovnen ved 200 gr alm. ovn i 15-25 minutter alt efter størrelsen på ramekinerne.

Bemærkning

Grødkagerne kan holde 3-4 dage. Lun i ovn eller mikroovn før servering.

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Anja

    Hvor meget bagepulver putter du i?

    • Mad & Lækkerier

      Tak for din kommentar! Vi putter 1 tsk bagepulver i 🙂

  1. Anja

    Hvor meget bagepulver putter du i?

    • Mad & Lækkerier

      Tak for din kommentar! Vi putter 1 tsk bagepulver i 🙂