Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Champignon, Frisk basilikum, Gulerod, Hvidløg, Hvidvin, Løg, Opskrifter, Revet mozzarella, Risottoris, Squash, Tomat, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Risotto med diverse grønsager

Antal: 2-3 personer    Tid: ca 30-45 min     Sværhedsgrad: Nem

Hvem elsker ikke Risotto? Især når det er med massere af grønt! – denne er med champignon, gulerødder, squash og tomater

 

Det skal du bruge:

  • Risottoris (mængde som anvist på pakken)
  • 1,5 dl hvidvin – kan udelades
  • 2 stk grønsagsbouillon terninger
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 200 g tomater
  • 200 g champignon
  • 1/2 squash
  • 1-2 gulerødder
  • 1 l. vand
  • en lille håndfuld revet mozzarella – kan  udelades

Sådan gør du:

  1. Kog en liter vand med grønsagsbouillon terningerne i.
  2. Svits kort risene i en gryde med løg og hvidløg og tilsæt herefter hvidvinen.
  3. Vandet tilsættes lidt efter lidt til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig. Forsæt med dette, til risene klister og ikke knaser
  4. Når risene er ved at få en blød konsistens tilsættes grønsagerne. Kom gerne champignonerne i før det andet, da der godt kan tåle lidt længere tid.
  5. Smag til med salt og peber – mangler den mere smag, så prøv at krydre den med noget timian, koriander eller basilikum – især hvis du udelader hvidvinen.
  6. Som det sidste tilføjes osten, for at give retten den sidste cremet finish

Bon appétit!

 

OBS: Hvis du ønsker en mere budgetvenlig, kan man erstatte risottorisene med grødris, som giver et meget lignende resultat.

Indlægsnavigation

Sunde havregrynskugler med dadler
Müslimuffins

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik