Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Raita

Tid: ca 15 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Raita er en super lækker tilbehør til ALT indisk mad! Det kan bruges lidt som hummus til nogle lækre grøntsager eller dyppelse til naanbrød! Herudover er det vildt lækkert til nogle lidt stærkere retter som f.eks. Dhal, se opskrift her. Raita kan laves på mange forskellige måder. Her er mit bud på en nem og lækker raita.

Det skal du bruge:

  • 1/2 agurk
  • 1-2 spsk persille
  • 1,5 dl neutral yogurt (pssst. du kan også bruge skyr, hvis du vil have en sundere og mere proteinrig raita)
  • 1/2 tsk spidskommen
  • Salt og peber efter behag

Sådan gør du:

  1. Riv agurken og knug det værste af vandet fra.
  2. Hak persille.
  3. Bland agurk, persille, spidskommen og yoghurt sammen og smag til med salt og peber.

Indlægsnavigation

Hjemmelavede hindbærsnitter
Tarteletter med høns i asparges

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik