Udskriftsindstillinger:

Syltede chilier

Tilberedningsmetode
Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Hævetid: 2 2 hrs Tid i alt: 2 timer 15 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Sommer
Egenskaber Stærk
Ingredienser
  • 2 håndfulde chili (vi brugte Jalapenos)
  • 1 dl vand
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk. atamon
  • Udstyr
  • 1 sylteglas (lille/mellemstort)
Fremgangsmåde
  1. Skær chilierne ud i ringe - undgå at få stokken og kernerne med.

  2. Lav nu syltelagen ved at give vand, eddike og sukker et opkog.

  3. Klargør sylteglasset ved at skolde det med en smule vand og atamon, som forbedrer holdbarheden.

  4. Kom chilierne i glasset og hæld syltelagen over.

  5. Lad chilierne stå og trække i minimum 2 timer, men gerne længere.

Bemærkning

Opbevares på køl.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!