Udskriftsindstillinger:

“Sunde” pølsehorn med blomkål og broccoli

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Tilberedningstid: 25 25 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 10
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig, Fryseregnet, Rig på grønssager
Ingredienser
  • 200 g. broccoli
  • 400 g. blomkål
  • 4 æg
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl hvedemel (kan erstattes af havregryn eller anden mel (f.eks. rismel) for glutenfri alternativ)
  • 30 g. hørfrø
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 5 Pølser (evt. kyllingepølser)
  • 2 spsk. Sesamfrø (til at toppe med)
Fremgangsmåde
  1. Hak broccoli og blomkål meget fint, anvend med fordel en foodprocessor.

  2. Mal havregryn og hørfrø til mel (Med foodprocessor eller minihakker)

  3. Bland grøntsagerne sammen med æg, havregryn, hørfrø, salt, bagepulver og mel.

  4. Lad den stå en 10 minutter for at grynene suger mest mulig vand.

  5. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  6. Kom "dejen" omkring dine pølser (Jeg delte mine pølser i 2) og på en bageplade med bagepapir.

  7. Top med sesamfrø.

  8. Bag dine pølsehorn i 20-25 min.

  9. Når de er færdigbagt, så sørg for at lade dem køle af på en rist, således bunden bliver mest mulig sprød.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!