Udskriftsindstillinger:

Sød kartoffel med kyllingbaconsalat og frisk salat

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 mins Tilberedningstid: 1 hr Tid i alt: 1 time 15 min.
Antal personer 2
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 2 søde kartofler
  • 75 g. rucolasalat
  • 6 cherrytomater
  • 1 bundt purløg
  • 150 g kylling/bacon salat (færdiglavet eller hjemmelavet, se opskrift under)
  • Kylling/bacon salat
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 80 g. mayonnaise
  • 120 g. creme fraiche
  • 1/2 tsk. dijonsennep
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen på 200 gr. alm ovn.

  2. Vask de søde kartofler, prik huller deri med en gaffel og bag dem i 45-60 minutter alt efter størrelse.

  3. Hvis du ønsker selv at lave kylling/bacon salaten, laves den mens kartoflerne bages.

  4. Kylling-bacon salat
  5. Kog kyllingen i en gryde med vand i ca. 25 min.

  6. Skær kyllingen i tern eller træk dem fra hinanden med 2 gafler (ligesom når man laver pulled pork).

  7. Bland mayonnaise, cremefraiche og dijonsennep sammen i en skål og tilføj kyllingen. Smag til med salt og peber.

  8. Byg kartoflen
  9. Vask rucola og skær tomaterne i mindre tern.

  10. Skær kartoflerne på langs, du skal ikke skære helt igennem, men så dybt at den kan åbnes.

  11. Start med at tilføje rucola efterfulgt af et par skefulde kylling-bacon salat og pynt med tomater og purløg.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!