Udskriftsindstillinger:

Snaps med chili og rosmarin

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 5 5 mins Tid i alt: 5 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Alkohol
Beskrivelse

Vær opmærksom på, at snapsen skal stå og trække i en uge, før den kan drikkes.

Ingredienser
  • 1 flaske vodka
  • 3 chilier
  • 2 stilke rosmarin
Fremgangsmåde
  1. Skyl chilierne og rosmarinstilkene og prik huller i chilierne.

  2. I en ren flaske eller bøtte tilføjes chilierne, rosmarinstilkene, og vodka.

  3. Lad snapsen trække minimum en uge, og smag derefter på den.

  4. Filtrere snapsen gennem en fin sigte og kom den på en ren og skoldet flaske. 

    Hvis du synes styrken af chili er blevet for stærk, kan snapsen fortyndes med vodka.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!