Udskriftsindstillinger:

Smørrebrød med skinkeschnitzel

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 10 mins Tid i alt: 10 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 skinkesnitzel
  • 1 æg
  • 0,5 dl hvedemel
  • 50 g. smør
  • Salt
  • Peber
  • 1 citron
  • peberrod (friskrevet)
  • 1 spsk. kapers
  • 1 skive rugbrug
  • 1 blad salat
  • Udstyr
  • Kødhammer
Fremgangsmåde
  1. Start med at duppe skinkeschnitzlerne tørre med et stykke køkkenrulle.

  2. Bank skinkeschnitzlerne flade, således de de får en tykkelse på 0,4 – 0,5 cm.

  3. Find 3 skåle eller dybe tallerkner frem, i den første puttes mel, salt og peber i, i den næste kommes æggene i og i den sidste tilføjes rasp.

  4. Vend nu din skinkeschnitzel i melet, derefter i æggene og tilsidst i rasp. Sørg for at schnitzlen er dækket godt af alle tre ting, og gentag processen med den anden schnitzel.

  5. Lad skinkeschnitzelerne hvile i 15 minutter, så holder paneringen bedre.

  6. Varm nu en pande med en stor klat smør på middel varme, det er vigtigt at schnitzlerne har nok smør at stege i.

  7. Steg schnitzlen 2-3 minutter på hver side til de er gyldne.

  8. Når schnitzlen er færdig puttes den overskydende smør i en lille skål, og serveres sammen med schnitzlen.

  9. En citron skæres i både.

  10. Anret dit smørrebrød, start evt. med et stykke salat, herefter din schnitzel, peberrod og til sidst kapers, læg en båd citron ved siden sammen med smørsovsen.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!