Udskriftsindstillinger:

Salsa verde

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Tid i alt: 15 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Stærk
Ingredienser
  • 5 grønne tomater (store)
  • 1/2 bundt koriander
  • 2 fed hvidløg
  • 1/4 løg
  • 2 jalapeño (evt. én mere eller mindre, alt efter hvor stærk du ønsker den)
  • Salt
  • 1 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
  1. Skær løg, hvidløg, koriander og jalopenos i mindre stykker.

    Hvis du ønsker din salsa verde mild, skal du nøjes med kun at bruge en jalopenos. Hvis du ønsker din salsa verde stærk, tiløjes en ekstre jalopenos.
  2. Steg langsomt tomater, løg og jalapenos på en pande med lidt olivenolie i fem minutter.

  3. Tilsæt hvidløgsfeddene efter fem minutter og steg videre indtil tomaterne er let brunede.

  4. Tag panden af varmen og blend ingredienserne med koriander og salt i en blender.

  5. Hvis du ønsker en tyndere konsistens, kan du tilsætte en lille smule vand.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!