Salat med parmaskinke og hindbær

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 20 mins Tid i alt 20 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Sommer Egenskaber:

Ingredienser

Vinaigrette

Fremgangsmåde

  1. Skyl grønsagerne og skær tomaterne i halve og forårsløgene i tynde skriver.

  2. Parmaskinken skæres ud i mindre stykker, del evt. skinken i tre stykker.

  3. I en serveringskål eller -fad lægges først spinat, efterfulgt af rucola, tomater, forårsløg, parmaskinke og til sidst hindbær.

  4. Lav herefter vinaigretten ved at blende ingredienserne sammen.

Bemærkning

  • Server evt. med et lækkert brød. Har du prøvet vores opskrifter på ciabattabrød eller surdejsflutes?
  • Ønsker du at bruge salaten som hovedret, kan du også tilføje grillost, bulgur eller couscous!
Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. KtAXYsCedVTg

    ugsrDvSG

  2. ptxbXVGhusmyQlj

    yTIzNJuQmR

  3. MyolOGtCkBgb

    MBUZqgpYIhOKQdzL

  4. lwdtspZXIWFozOfE

    vakYiNmyWtAZjEV

  1. KtAXYsCedVTg

    ugsrDvSG

  2. ptxbXVGhusmyQlj

    yTIzNJuQmR

  3. MyolOGtCkBgb

    MBUZqgpYIhOKQdzL

  4. lwdtspZXIWFozOfE

    vakYiNmyWtAZjEV