Salat med parmaskinke og hindbær
Ingredienser
Vinaigrette
Fremgangsmåde
-
Skyl grønsagerne og skær tomaterne i halve og forårsløgene i tynde skriver.
-
Parmaskinken skæres ud i mindre stykker, del evt. skinken i tre stykker.
-
I en serveringskål eller -fad lægges først spinat, efterfulgt af rucola, tomater, forårsløg, parmaskinke og til sidst hindbær.
-
Lav herefter vinaigretten ved at blende ingredienserne sammen.
Bemærkning
- Server evt. med et lækkert brød. Har du prøvet vores opskrifter på ciabattabrød eller surdejsflutes?
- Ønsker du at bruge salaten som hovedret, kan du også tilføje grillost, bulgur eller couscous!
ugsrDvSG
yTIzNJuQmR
MBUZqgpYIhOKQdzL
vakYiNmyWtAZjEV
ugsrDvSG
yTIzNJuQmR
MBUZqgpYIhOKQdzL
vakYiNmyWtAZjEV