Udskriftsindstillinger:

Salat med grønkål og hokkaido græskar

Retter
Tid
Forberedelsestid: 40 40 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Efterår
Ingredienser
  • 1 grønkål
  • 1 hokkaido græskar
  • 200 g. salatost
  • 1 spsk. græskarkerner
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. timian
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Halver og udhul dit hokkaido græskar og skær den ene halvdel i mindre skiver (ca. 1 cm i tykkelsen).

  3. Pensl med lidt olie og drys med salt og timian.

  4. Dine hokkaidoskiver bages i ovnen i ca. 30 minutter.

  5. Imens vaskes og hakkes grønkål og salatosten skæres i passende stykker (alternativt find salatost i tern).

  6. Kom grønkål, hokkaido græskar, salatost i en skål og drys med græskarkerner.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!