Udskriftsindstillinger:

Rød karry med blomkål og linser

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig, Fryseregnet
Ingredienser
  • 150 g. røde linser
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1/2 blomkål
  • 1 peberfrugt (rød)
  • 1 citron (økologisk)
  • 2 spsk. rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk. olie
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Kog linserne efter anvisningerne.

  2. Imens hakkes løg, hvidløg og chili.

  3. Steg på det på panden i lidt olie til løgene er gennemsigtige.

  4. Del blomkålen i små buketter og skær peberfrugten i strimler.

  5. Kom dette på panden og steg videre.

  6. Tilføj karrypasta og skællen fra citronen og steg videre et par minutter.

  7. Tilføj kokosmælk og hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter.

  8. Tilføj de kogte linser og lad retten simre videre i 5 minutter yderligere.

  9. Smag til med citronsaft og salt.

Bemærkning

Tip: Serveres med ris, friske koriander, hakkede peanuts og lime.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!