Udskriftsindstillinger:

Risottokugler

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 15 15 mins Tid i alt: 15 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 500 g. Risottoris (kold - brug gerne rester, se vores opskrift i bunden af siden)
  • 2 æg
  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl rasp
  • 0,5 L smagsneutral olielie (Rasp- eller solsikkeolie.)
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Server gerne risottokuglerne med en sovs, de kan dyppes i. Både All'Amatriciana og Arrabbiata sovs. Hvis du øsnker at servere med sovs, laves denne før risottokuglerne.

  2. Find 3 skåle eller dybe tallerkner frem, i den første puttes mel, salt og peber i, i den næste kommes æggene i og i den sidste tilføjes rasp.

  3. Form risottoen til mellemstore kugler.

  4. Varm en gryde op med olie, tjek om olien er varm ved at bruge en tandstik af træ. Når olien syder ved kontakt med træet er olien klar.

  5. Vend nu din risottokugler i melet, derefter i æggene og tilsidst i rasp. Sørg for at risottokuglerne er dækket godt af alle tre ting.

  6. Frituresteg kuglerne i olien til de er gyldne, og så er de klar til servering!

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!