Udskriftsindstillinger:

Rabarbersyltetøj

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Tilberedningstid: 45 45 mins Tid i alt: 1 time
Antal personer 1
Bedste sæson Sommer
Egenskaber Familievenlig, Fryseregnet
Ingredienser
  • 400 g. rabarber
  • 1 æble
  • 150 g. sukker
  • 2 stjerneanis
  • 1 chili (frisk)
  • 1 tsk. kanel
  • 0,5 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. atamon (kan udelades)
  • Udstyr
  • 1 sylteglas (stort)
Fremgangsmåde
  1. Rens og skær rabarberne i skiver i tykkelsen ca. 1 cm.

  2. Vask æblet og riv det groft.

  3. Rens chilien for kerner og hak den fint.

  4. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre under låg i ca. 30-45 min

  5. Skold sylteglasset med atamon, og kom herefter rabarbersyltetøjet på glas. Lad det køle af, før det opbevares på glas

    Atamon forlænger holdbarheden, men kan udelades.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!