Pulled pork

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 mins Tilberedningstid 24 hrs Tid i alt 24 timer 20 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Rub

Fremgangsmåde

Aftenen før

  1. Bland "rubben".

  2. Skær synligt fedt og sener fra nakkestegen.

  3. Kom stegen i en pose sammen med rubben og sørg for at det kommer godt rundt på stegen.

  4. Stil i køleskabet natten over.

9-12 timer før aftensmad

  1. Kom stegen i et ildfast fad med 1 dl vand.

  2. Lad den bage i ovnen ved 110 grader alm. ovn i 9-12 timer.

  3. Efter 9-12 timer eller når stegen har en kernetemperatur på 90 grader tages den ud af ovnen.

  4. Hæld væsken fra, og riv stegen fra hinanden med to gafler og mariner den med BBQ-marinade 

Bemærkning

Server med lækre burgerboller, coleslaw og sprøde pomfritter

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *