Udskriftsindstillinger:

Pico de gallo – Frisk tomatsalsa

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 10 10 mins Tid i alt: 10 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Rig på grønssager
Ingredienser
  • 400 g. tomater
  • 1 rødløg (stort)
  • 1 jalapeño
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. koriander
  • 1 lime (saften herfra)
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Vask tomaterne og skær dem i små tern.

  2. Skær rødløg og hvidløg i fine tern.

  3. Jalapeño skæres fint, men undgå at få kernerne med.

  4. Hak koriander fint.

  5. I en serveringsskål blandes tomater, rødløg, hvidløg, jalapeño og koriander, og smag til med salt og limesaft.

Bemærkning

Sæt gerne din Pico de gallo på køl en times tid, inden den serveres.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!