En portion passer til 3-4 personer.
Skær løgene i kvarte, riv ingefær fint og hak hvidløg fint.
Steg løg, hvidløg og ingefær et par minutter i olie i en stor gryde.
Kom kyllingen, stjerne anis, kanelstang, nelliker, korianderfrø, frisk koriander, æblecidereddike, fishsauce og vand i gryden og lad det simrekoge i ca.1,5 time.
Efter 1,5 time sigtes suppen, således suppen er klar.
Smag suppen til med sukker og kom evt. mere fishsauce heri.
Kog risnudlerne efter anvisning på pakken.
Klargør topping ved at skærer gulerod i mindre tern, snitte forårsløgene, hakke korianderne, finthakke chili og skære lime i både.
I en serveringsskål fordeles nudler, kylling og suppe.
Pynt med toppings eller server dem i skåle, så man selv kan bestemme, hvad man vil have i sin suppe
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!