Pasta Arrabbiata
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Hak hvidløg og skær chili fint.
-
Hak persillen fint, brug gerne stilken, da den er fyldt med smag.
-
På en højsidet pande eller i en gryde tilføjes olivenolie og steg hvidløg ved middel varme. Når hvidløgene har taget farve, streges chilierne med.
-
I en røreskål masses de flåede tomater enten med hænderne eller med et køkkenredskab.
-
Tilføj salt og peber til tomaterne, og man må gerne være generøs med friskkværnet peberet.
-
Tilføj nu tomatblandingen til panden/gryden, og lad det koge på middel varme i 15 minutter. Imens koges pasta.
-
Kog pastaen til den næsten er færdig, da den skal koge resten i
-
Når sovsen næsten er færdig, tilføjes 3 spsk. finthakket persille i sovsen.
husk at bruge stilken, da der er meget smag i. -
Hæld vandet fra pastaen, pastaen må gerne stadig være våd i det den vend pastaen i sovsen
-
Anret med friskrevet parmasan og persille.