Udskriftsindstillinger:

Nem hjemmelavede rødkål

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 mins Tilberedningstid: 70 mins Hævetid: 2 hrs Tid i alt: 3 timer 30 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Vinter
Egenskaber Familievenlig
Beskrivelse

Opskriften giver et stort sylteglas.

Ingredienser
  • 500 g. rødkål
  • 1 dl lagereddike
  • 0,75 dl solbærsaft
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 tsk. salt
Fremgangsmåde
  1. Snit rødkål i mindre tynde stykker

  2. Kom rødkålen og eddike i en gryde og lad det simre i 30 min.

  3. Når de 30 minutter er gået, tilføjes hyldebærsaft, sukker og salt, og lad det simre 30-45 minutter mere.

  4. Rødkålen fordeles i et skjoldet sylteglas og syltelagen hældes over. Lad den syltede rødkål stå minimum et par timer på køl.

Bemærkning

Opbevares på køl.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!