Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn.
Kom vand og smør i en gryde og varm op til smørret er smeltet og det koger.
Imens vand og smør varmes op, piskes æg sammen i en anden skål
Når vand og smør koger kommes alt mel i gryden på én gang mens der piskes på fuld styrke med en elmixer!
Tilføj salt og sukker.
Tilføj æggene lidt ad gangen, mens der piskes.
Kom nu små klatter á én spsk af vandbakkelsesdejen på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen i ca. 35 minutter - Lad være med at åbne ovnen til de er hævet og gyldne, ellers bliver de flade som pandekager.
Lad dem køle af inden brug. Imens vandbakkelserne er i ovnen og køler af kan du forberede fyldet.
Mælken varmes i en gryde til 55-60 grader.
Mens piskes æg, sukker, majsstivelse og vaniljesukker godt sammen i en anden skål.
Rør nu mælken og æggeblandingen sammen i gryden og vaniljecremen varmes op, til den har den perfekte tykke konsistens.
Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min
Ælt hernæst sukker og marcipan godt sammen.
Tilføj smør og de opkogte hindbær.
Pisk godt sammen (nemmest med en elmixer).
Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min.
Pisk fløden til flødeskum (pas på det ikke skiller)
Vend hindbærrene i flødeskummet og kom i en sprøjtepose med et tyl
Skær vandbakkelsen over.
Kom 1 spsk vaniljecreme og 1 tsk hindbær-remonce i midten på bund-delen af vandbakkelserne.
Sprøjt hindbærflødeskum rundt om vaniljecremen.
Kom toppen af vandbakkelserne på.
Pynt med flormelis, glasur, krymmel eller andet.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!