Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn.
Kom vand og smør i en gryde og varm op til smørret er smeltet og det koger.
Imens vand og smør varmes op, piskes æg sammen i en anden skål
Når vand og smør koger kommes alt mel i gryden på én gang mens der piskes på fuld styrke med en elmixer!
Tilføj salt og sukker.
Tilføj æggene lidt ad gangen, mens der piskes.
Kom nu små klatter á én spsk af vandbakkelsesdejen på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen i ca. 35 minutter - Lad være med at åbne ovnen til de er hævet og gyldne, ellers bliver de flade som pandekager.
Lad dem køle af inden brug. Imens vandbakkelserne er i ovnen og køler af kan du forberede fyldet.
Mælken varmes i en gryde til 55-60 grader.
Mens piskes æg, sukker, majsstivelse og vaniljesukker godt sammen i en anden skål.
Rør nu mælken og æggeblandingen sammen i gryden og vaniljecremen varmes op, til den har den perfekte tykke konsistens.
Pisk fløden til flødeskum (pas på det ikke skiller).
Vend nutella'en i flødeskummet og kom i en sprøjtepose med et tyl.
Skær vandbakkelsen over.
Kom 1 spsk vaniljecreme (og evt. 1 tsk nutella) i midten på bund-delen af vandbakkelserne.
Sprøjt nutellaflødeskum rundt om vaniljecremen.
Kom toppen af vandbakkelserne på.
Pynt med flormelis, glasur, krymmel eller andet.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!