Udskriftsindstillinger:

Kylling stroganoff

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 40 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 500 g. spaghetti (Tagliatelle)
  • 450 g. kyllingfilet
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. paprika
  • 2 spsk. olie
  • 50 g. smør
  • 1 løg
  • 250 g. champignion
  • 2 spsk. tomatkoncentrat
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 dl hvidvin
  • 1,5 dl okseboullion
  • 200 g. creme friache
  • Persille (frisk, til pynt)
Fremgangsmåde
  1. Start med at skære løg i tynde skiver og hak hvidløg.

  2. Rengør champignonerne og skær dem i halve eller både efter størrelse.

  3. Skær kyllingen i tern.

  4. I en dyb tallerken blandes mel, én spsk. paprika samt lidt salt og peber, og vend kyllingen i melblandingen.

  5. Varm olien og halvdelen af smøren i en gryde eller i en høj stegepande og steg kyllingen.

  6. Fjern kyllingen fra panden og smelt det resterende smør.

  7. Steg løgene på panden til de bliver en smule bløde.

  8. Rør champignonerne i og steg dem til de bliver møre.

  9. Tilsæt hvidløg, 1 spsk. paprika, tomatkoncentrat, sennep, vin og boullion.

  10. Kom kyllingen tilbage på panden/i gryden, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.

  11. Imens bringes en gryde med vand i kog og pastaen koges efter anvisningen på pakken.

  12. Rør creme fraichen i sovsen og smag til med salt og peber. Pynt med persille før servering. 

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!