Start med at skære løg i tynde skiver og hak hvidløg.
Rengør champignonerne og skær dem i halve eller både efter størrelse.
Skær kyllingen i tern.
I en dyb tallerken blandes mel, én spsk. paprika samt lidt salt og peber, og vend kyllingen i melblandingen.
Varm olien og halvdelen af smøren i en gryde eller i en høj stegepande og steg kyllingen.
Fjern kyllingen fra panden og smelt det resterende smør.
Steg løgene på panden til de bliver en smule bløde.
Rør champignonerne i og steg dem til de bliver møre.
Tilsæt hvidløg, 1 spsk. paprika, tomatkoncentrat, sennep, vin og boullion.
Kom kyllingen tilbage på panden/i gryden, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.
Imens bringes en gryde med vand i kog og pastaen koges efter anvisningen på pakken.
Rør creme fraichen i sovsen og smag til med salt og peber. Pynt med persille før servering.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!