Udskriftsindstillinger:

KødFRIsovs – vegansk bolognese

Tilberedningsmetode
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 40 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig, Fryseregnet
Ingredienser
  • 500 g. champignoner
  • 1 dl grønne linser
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 140 g. tomatpure
  • 1,5 dl grønsagsboullion
  • 1 håndfuld basilikum (frisk, evt 3 tsk. tørret basilikum)
  • Salt
  • Peber
  • 500 g. Pasta
  • chiliflager (evt.)
Fremgangsmåde
  1. Start med at rengøre champignonerne

  2. Hak champignonerne i en foodprocessor og steg dem derefter i en gryde til vandet er fordampet - dette kan godt tage lidt tid.

  3. Imens koges linser og pasta efter anvisning på pakkerne.

  4. Forbedres løg og hvidløg ved at snitte det i mindre tern

  5. Når vandet ved champignonerne er fordampet tilføjes lidt olie samt løg og hvidløg, og lad det stege nogle minutter.

  6. Kom hakkede tomater, tomatpuré og grønsagsboulion heri og lad det koge op. 

  7. Tilføj linserne, når de er kogt færdige. 

  8. Til sidst tilføjes alle krydderier og lad det simre i 5 minutter. 

  9. Smag til med diverse krydderier.

Bemærkning

Server gerne med brød eller en god salat.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!