Smelt smøren i en gryde og tilsæt herefter mælk. Når det er lunkent, hældes det over i en skål.
Smuldr gæren i mælk og smøren, og rør rundt.
Tilsæt æg, sukker, kardemomme, vaniljepulver og skal, og rør godt rundt.
Tilsæt melen lidt af gang, og ælt dejen godt evt. med en røremaskine. Tilføj mel så dejen slipper bordet, men stadig er lidt klistret.
Lad dejen hæve i 60 minutter, og rør imens remoncen sammen ved at blande alle ingredienserne.
Når dejen er færdig med at hæve, rulles den ud til en stor firkant.
Halvdelen af dejen foldes over den anden del, så vi får en dej øverst,
Skær nu dejen ud i 5 cm. strimler.
Snor dejen, ved at dreje dejen i begge ender. Herefter vikler du dejen rundt om hinanden et par gange og fører enden op igennem snurren. Du kan vikle dejen rundt om to finger, når du laver snurrene.
Lad dem efterhæve i 45 min.
Forvarm ovnen på 180 gr. varmluft, og pensel snurrene med vand.
Bag snurrene i 15-18 min.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!