Udskriftsindstillinger:

Kandiserede æbler

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Tid i alt: 15 min.
Antal personer 6
Bedste sæson Vinter
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 6 æbler (små, røde)
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl vand
  • rød frugtfarve
  • 1 spsk. olie
Fremgangsmåde
  1. Vask og tør æblerne godt.

  2. Skær stilken fra og kom en "træ-spydpind" gennem æblet.

  3. Bland sukker, vand og frugtfarve i en lille gryde.

  4. Lad sukkeret smelte ved lav varme og skru så helt op, når det er smeltet.

  5. Lad det koge og tykne (ca. 5-10 min)

  6. Tjek om sukkermassen er klar ved at stikke en træpind ned i massen og kom den herefter under den kolde hane - Stivner sukkeret, så er sukkermassen klar til æblerne.

  7. Smør bagepapir med lidt smagsneutral olie.

  8. Dyp æblerne et ad gangen i sukkermassen og lad den dryppe af kort over gryden, inden du kommer æblet over på dit smurte bagepapir.

  9. Pynt med flormelis, kokos, bånd eller andet kreativt.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!