Italiensk Pasta Bolognese
En portion passer til 4 personer.
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Skær rødløg, selleri og gulerødder i tern.
-
I en stor gryde tilføjes en generøs del olivenolie.
-
Tilføj løgene i gryden, og steg dem indtil de har taget farve. Når de har taget farve tilføjes gulerødder og selleri, som steges med i 5 minutter
-
Tilføj halvdelen af rødvinen og lad den simre et par minutter.
-
Tilføj kødet og bland det godt med grønsagerne, krydr med salt og peber.
-
Når kødet er brunet og det meste vand er fordampet, tilføjes resten af rødvinen.
-
Når vinen er fordampet, tilføjes de flåede tomater og tomatpuré. Mas de flåede tomater med en ske, mens du rører rundt i kødsovsen.
-
Skru ned for varmen, således den kun bobler en smule, og lad det simre ca. 1,5 time.
-
Efter 1,5 time tilføjes 1 liter kogende vand. Gentag dette to gange mere med samme interval.
-
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
-
Når pastaen er kogt, hældes mælken i bolognese og serveres herefter. Velbekomme.
Bemærkning
Lav en stor portion og frys resterne ned - så har du til en lynhurtig lækker aftensmad i en travl hverdag!