Udskriftsindstillinger:

Grøntsagsbrød

Tilberedningsmetode
Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 10 mins Tilberedningstid: 30 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 12 stk. spinat (frossen)
  • 6 stk. grønkål (frossen)
  • 1/2 broccoli (med stok)
  • 5 æg
  • 6 spsk. hvedemel
  • 2 tsk. salt
Fremgangsmåde
  1. Hæld varmt vand over spinat og grønkål, så det tøs op.

  2. Blend grøntsagerne (f.eks. i en foodprocessor) og bland med æg, mel og salt.

    "dejen" er tynd.
  3. Kom "dejen" på bradepande i en tykkelse på ca. 0,5 cm.

  4. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 30 minutter. Efter 20 minutter vendes brødene og bages i yderligere 10 minutter.

  5. Del dit brød i 8, så der er til 4 lækre sandwich/panini.

Bemærkning

Tip: Perfekt til en lækker frokost, evt. med laks eller seranoskinke.

Læs den online: https://madoglaekkerier.dk/Opskrifter/groentsagsbroed/

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!