Udskriftsindstillinger:

Grøn salat med fennikel, broccoli, æbler og forårsløg

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 20 20 mins Tid i alt: 20 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 75 g. napolitana salat
  • 500 g. broccoli
  • 1 agurk
  • 1 fennikel
  • 3 æbler
  • 1 bundt forårsløg
  • Vinaigrette
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike (alternativt citronsaft)
  • 2 tsk. dijon sennep
  • 2 tsk. honning
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Vask grønsagerne og frugten.

  2. Skær broccolibuketterne ud i små buketter.

  3. I en gryde bringes 0,5 liter vand i kog, tilføj broccolien og kog den i ca. 2 minutter.

  4. I en serveringsskål eller på et fad anrettes salaten.

  5. Skær agurken på langs og fjern kernerne. Skær herefter agurken ud i skiver og tilføj dem til salatskålen.

  6. Fennikel skæres i fine tern, brug evt. et mandolinjern til dette. Fennikelen tilføjes ligeledes til anretningen.

  7. Skær æblerne over i halve og fjern kernehuset fra æblerne. Skær herefter æble i tynde skiver og anret dem på salat.

  8. Skær forårsløg i tynde skiver og pynt salaten hermed.

  9. Lav til sidst vinaigretten ved at blande alle ingredienserne og server vinaigretten ved siden af salaten. Velbekomme.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!