Grødkage – morgenmadskage
Ingredienser
Udstyr
Fremgangsmåde
-
Start med at forvarme ovnen på 200 gr. varmluft
-
Hak mandlerne groft, hvis du ønsker stykker af mandler i din grødkage, ellers fortsæt til næste step
-
Blend havregryn, æg, bananer, honning, olie, bagepulver, salt og eventuelt mandler til en fin masse. Vend hakkede mandler i dejen, hvis du ikke har blendet dem.
-
Hak chokoladen groft.
-
Fordel dejen i bunden af ramekinerne i en lille lag, ovenpå fordeles chokoladen. Gentag dette én gang.
-
Bag grødkagerne i ovnen ved 200 gr alm. ovn i 15-25 minutter alt efter størrelsen på ramekinerne.
Bemærkning
Grødkagerne kan holde 3-4 dage. Lun i ovn eller mikroovn før servering.
User Reviews
Hvor meget bagepulver putter du i?
Tak for din kommentar! Vi putter 1 tsk bagepulver i 🙂
Hvor meget bagepulver putter du i?
Tak for din kommentar! Vi putter 1 tsk bagepulver i 🙂