Fyldte squash

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 mins Tilberedningstid 10 mins Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Efterår Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Vask squashene, skær dem over på langs, og udhul derefter squashen.

  2. Skær løget og hak hvidløg fint samt riv gulerødderne.

  3. Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun oksekøddet.

  4. Tilsæt de revet gulerødder og hakkede tomater. Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 grader alm. ovn.

  5. Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i squashene, og drysses med ost.

  6. Bag nu de fyldte squash i ovnen i 10 minutter.

  7. Pynt med forårsløg og server straks.

Bemærkning

Server evt. nogle ovnbagte kartofler eller brød. Du kan også koge nogle ris og blande dem i kødet før fyldet puttes i peberfrugterne.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *