Find en gryde frem og lun mælken heri
Rør nu smør heri, og når det er smeltet, samt blandingen er kølet lidt af tilsættes gær
Bland æg, grahamsmel, vanilje, sukker, salt og kardemomme i dejen
Tilsæt lidt efter lidt hvedemel og ælt dejen godt (brug evt. en røremaskine)
Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time. Mens dejen hæver kan du lave vaniljecreme og hindbær-remoncen.
Mælken varmes i en gryde til 55-60 grader.
Mens piskes æg, sukker, majsstivelse og vaniljesukker godt sammen i en anden skål.
Rør nu mælken og æggeblandingen sammen i gryden og vaniljecremen varmes nu op, til den har den perfekte tykke konsistens.
Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min
Ælt hernæst sukker og marcipan godt sammen
Tilføj smør og de opkogte hindbær
Pisk godt sammen (nemmest med en elmixer)
Rul dejen ud i en firkant som er ca. 1/2 cm tyk og skær nu firkanter på ca. 12×12 cm.
På hver af firkanterne tilføjer du 1 spsk. vaniljecreme og 1 tsk. remonce.
Hvert hjørne foldes nu ind over fyldet og sørg for af samlingerne er klemt godt sammen, således fyldet ikke løber ud.
Lad fastelavnsbollerne efterhæve tildækket i ca. en halv time.
Pensel dem med mælk og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader alm. ovn i ca. 15 min.
Lad dem køle af og pynt med glasur.
Tip: Du kan også fylde fastelavnsbollerne med nutella eller marmelade
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!