Udskriftsindstillinger:

Currywurst

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 mins Tilberedningstid: 20 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 4 pølser
  • 4 spsk. karry
  • 2 tsk. paprika
  • 400 g. flåede tomater
  • 2 dl ketchup
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Pomfritter
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen og lav pomfritterne efter anvisnings på pakken - når der er 20 minutter igen, kan du begynde på næste step.

    Imens kan du lave en salat, hvis du ønsker det.

  2. I en gryde "brændes" karryen af ved middel varme imens du rører rundt, så den ikke brænder på. Når duften bliver mere fremtræden og karryen bliver mere mørk, er karryen klar.

  3. Tilføj flådede tomat, paprika, vand og ketchup i gryden. Rør rundt og lad den simre til den ønskede konsistens.

  4. Steg pølserne på panden, imens sovsen simre.

  5. Anret sovsen ovenpå pølserne og drys karry over. Server evt. med pomfritter og en salat.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!