Skær løg og gulerødder i fine tern, hak champignon meget fint og pres hvidløg.
Steg grønsagerne i olivenolie ved middel-høj varme indtil de bliver bløde.
Tilføj fars og brun kødet.
Tilføj herefter oksefond, worcestershire sauce, tomatpuré, timian, rosmarin, lauerbærblad samt salt og peber, og lade det simre i 30-45 minutter. Jævn herefter sovsen til den ønskede konsistens
Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 20-30 minutter til de er møre.
Pres kartoflerne i en kartoffelpresser, og tilføj smør og mælk indtil du opnår den ønskede konsistens, smag til med salt.
I et ildfast fad tilføjes et lag kødsovs i bunden, efterfulgt af et lag kartoffelmos. Top med revet ost.
Bag tærten i ovnen ved 200 gr. alm ovn i 30-45 minutter.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!