Udskriftsindstillinger:

Chokolademuffins

Tilberedningsmetode
Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 5 mins Tilberedningstid: 25 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 1
Egenskaber Familievenlig
Beskrivelse

1 portion svarer til ca. 18 stk. 

Ingredienser
  • 3,5 dl sukker
  • 2 æg
  • 150 g. chokolade (mørk)
  • 150 g. smør
  • 2,5 dl hvedemel
  • 1/2 tsk. vaniljepaste (alternativt 1 tsk vaniljesukker)
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 1/2 tsk. salt
  • 50 g. chokolade (mørk, grofthakket)
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.

  2. Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en luftig æggesnaps.

  3. Smelt smørret i en gryde og tag den derefter af varmen.

  4. Hak de 150 g chokolade fint og smelt det i den varme smør.

  5. Rør choko-smør blandingen i æggesnapsen med mælk.

  6. Tilføj det grofthakkede chokolade og rør godt.

  7. Fordel dejen i muffinsformene.

    Placer dem gerne i en fast form, således de ikke flyder ud.
  8. Bages i ca. 20 minutter (brug et trægrillspyd, tandstik, gaffel eller hvad du ellers lige har til at tjekke om dine muffins er gennembagte)

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!