Udskriftsindstillinger:

Chicken Picante

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 30 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 3
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 3 kyllingefiler
  • 2 spsk. olie (til stegning)
  • 4 tsk. smør
  • 1 fed hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 125 ml hvidvin
  • 125 ml hønsefond
  • 1 citron
  • 2 spsk. kapers
  • 1/2 bundt persille
  • salt
  • peber
  • Udstyr
  • tykbundet pande
Fremgangsmåde
  1. Steg kyllingen på en pande med olie. Når kyllingerne er gennemstegt, tages de af panden.

  2. Tilføj halvdelen af smøren til panden, og steg skalotteløg, kapers og hvidløg i et par minutter.

  3. Skær halvdelen af citronen i skriver og tilføj dem til panden. Gem resten af citronen. 

  4. Tilføj hvidvin og steg videre til det er reduceret. Herefter tilføjes hønsefond og resten af smøren. 

  5. Tilføj saften fra den restrende halvdel af citronen, salt og peber, og rør rundt.

  6. Tilføj kyllingerne igen samt persille, og lad det simre i sovsen i 5 minutter før servering

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!