Udskriftsindstillinger:

Brownie med Dulche de Leche

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 mins Tilberedningstid: 40 mins Hævetid: 2 hrs Tid i alt: 3 timer
Antal personer 1
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 75 g. smør
  • 75 g. chokolade (mørk)
  • 2 æg
  • 175 g. sukker
  • 1 knivspids salt
  • 60 g. hvedemel
  • 50 g. kakaopulver
  • 1/2 dåse Dulche de Leche
  • 200 g. flormelis
  • 2 spsk. kakao
  • 3 spsk. vand
Fremgangsmåde
  1. Smør og chokolade smeltes sammen.
  2. Pisk æg og sukker til det er skummende og tilsæt salt. Rør efterfølgende chokoladeblandingen i,
  3. Bland kakao og hvedemel sammen og sigt det i dejen. Miks forsigtigt dejen ved at vende massen med en dejskraber.
  4. Dejen hældes i en  20x25 cm stor form med bagepapir. Fordel herefter ½ dåse Dulche de Leche på kagen ved at lægge små teskefulde oven på kagen og trække det ud med en dejskraber.
  5. Bag kagen ca. 40 minutter ved 175 grader alm. ovn. 
  6. Lad kagen køle af før den pynt med glasur.
  7. Lav glasuren ved at blande vand, flormelis og kakao. Vær forsigtig med vandet, så glasuren ikke bliver for tynd. 

  8. Pynt kagen med glasur og lad den tørre før servering. 

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!